Мама без уяви

19.05.2011
Мама без уяви

Вагітність другою дитиною не заважає голлівудській кінозірці Джессіці Альбі активно розважатися, відпочивати і працювати. Щойно повернувшись із Мексики, де вона в компанії подруг та дітей (їхніх і своєї трирічної дочки Онор Марі) відзначила тридцятиріччя на одному з найкращих курортів, Джесс побігла на презентацію бутика в ЛосАнджелесі. Причому суто з благородних міркувань — разом із кількома колегами по акторському цеху зірка «Міста гріхів» виступила на підтримку організації Baby2Baby. Ця ініціатива допомагає малозабезпеченим сім’ям одягом та всім необхідним для дітей віком до чотирьох років.

«Як мати, я не можу навіть уявити, що означає бути позбавленою можливості забезпечити свою дитину всім необхідним. Жодна дитина, незалежно від статусу її сім’ї, не повинна відчувати нестачі їжі, одягу, предметів гігієни», — наголосила Альба.

Звісно, за цю акцію актриса не отримала ні копійки — на те вона й благодійність. Але попри те, що в кіно вона зараз не знімається («не у формі»), без засобів до існування Джесс не сидить. Звісно, чоловік, продюсер Кеш Уоррен, забезпечує, але його заробітки навіть порівняно з дружиною «декретницею» виглядають дуже скромними. Адже Альба залишається «обличчям» кількох косметичних брендів, а нещодавно підписала контракт на зйомках у рекламній кампанії ювелірних прикрас Possession від Piaget.

До речі, дитина Альби має з’явитися на світ у вересні.