Американська мрія від Обами

Американська мрія від Обами

Попри те, що до президентських виборів у США залишається ще півтора року (голосування відбудеться 6 листопада 2012–го), виборча кампанія чинного глави держави Барака Обами набирає обертів уже тепер. Врятувавши підупалий було рейтинг ліквідацією «терориста номер один» Осами бен Ладена, на цьому не заспокоївся і надалі намагається здобути симпатії виборців. У вівторок під час поїздки до штату Техас у місті Ель–Пасо, що на кордоні з Мексикою, президент США виголосив промову, в якій виклав свої плани ліберального реформування імміграційної системи країни. Зокрема, Обама підтримав кроки щодо легалізації нелегальних іммігрантів. І паралельно — підсилення прикордонного контролю та жорсткі заходи проти працедавців, які приймають на роботу нелегалів.

Гарем розповість про Осаму

Гарем розповість про Осаму

Після довгого зволікання пакистанська влада таки надала Сполученим Штатам Америки дозвіл на допити трьох дружин Осами бен Ладена та його дітей, які вціліли під час операції з ліквідації лідера «Аль–Каїди». Водночас міністр внутрішніх справ Пакистану Рехман Малік, який повідомив цю новину журналістам, не уточнив, коли саме американські слідчі отримають нагоду зустрітися із сім’єю «терориста номер один». Допит дружин терориста має розвіяти підозри американських спецслужб у тому, що Пакистан допомагав бен Ладену переховуватися на його території.

Гей, слов’яни!

Гей, слов’яни!

11 червня в столиці Польщі — Варшаві відбудеться щорічний парад гомосексуалістів та лесбійок, на який традиційно з’їдуться представники сексуальних меншин і з інших європейських країн. Організатори прагнуть розширити цьогорічну маніфестацію за рахунок «блакитних» гостей зі Сходу, тому, як повідомляє офіційний сайт Європейського Союзу euobserver.com, на певний час для представників сексуальних меншин із Білорусі, Росії та України буде запроваджено пільговий візовий режим.

Пограбування по–британськи

Пограбування по–британськи

Із пасіки університету в шотландському місті Данді викрадено кілька тисяч... бджіл. Британська преса напівжартома називає це «пограбуванням сторіччя», адже комахи були цінні не лише медом — ці рої є частиною дослідницької програми вартістю два мільйони фунтів стерлінгів. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, вчені досліджували вплив пестицидів на організм цього різновиду британських чорних медоносних бджіл. «Собівартість» викрадених комах оцінюють у 3—3,5 тисячі фунтів стерлінгів.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики