Шахтарська шістка

Шахтарська шістка

Уже через якусь годину після закінчення матчу в Донецьку Президент Віктор Янукович офіційно привітав свій улюблений футбольний клуб, що є власністю улюбленого олігарха, зі здобуттям шостого чемпіонського титулу. Янукович відзначив у «гірників» «лідерський характер і волю до перемоги».

«Динамо» цієї весни спромоглося лише на те, щоб «Шахтар» не став чемпіоном України у Києві. Але кияни були безсилі запобігти тріумфу «гірників» минулої суботи, коли команда Ріната Ахметова й Мірчі Луческу приймала на «Донбас–арені» земляків із «Металурга». Донецьке дербі знову вийшло бойовим, а його результат — прогнозованим.

Щоправда, «шахтарський» уболівальник уже вочевидь зманіжений — на матчі, який приніс Донецьку чемпіонство, трибуни були заповнені лише наполовину. Але треба враховувати, що головне свято у «донецьких» попереду — бучне відзначення 75–річчя клубу заплановане на 14 травня. Будуть перші особи держави, естрадні зірки, з яких головна — знаменита американська співачка Ріанна. Як обіцяють у «Шахтарі», ювілейне шоу за масштабами не поступиться тому, що відбулося 2009 року з нагоди відкриття «Донбас–арени». До речі, перед суботнім матчем — «для затравки» — пан Ахметов провів екскурсію по красеню–стадіону патріархові Московському Кирилу, який перебував у Донецьку.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Свої стіни не в радість

Свої стіни не в радість

Світовий хокейний форум у Словаччині вийшов на фінішну пряму — позаду 48 матчів, залишилося провести лише вісім, зате вирішальних. Октет учасників «плей–оф» змагатиметься за медалі лише в Братиславі, тоді як арена в Кошице свою місію вже виконала.

Всі статті рубрики