РАХУНКОВА ПАЛАТА

06.05.2011

2, 4 млрд. гривень

виділять на будівництво автодоріг у Києві, Дніпропетровську, Харкові і Донецьку до Євро–2012. Про це повідомив віце–прем’єр–міністр Борис Колесников.

 

36,1 млн. гривень

боргів за спожитий газ стягнуто за позовами прокуратури з підприємств–боржників. Про це повiдомляє УНІАН iз посиланням на НАК «Нафтогаз України».

 

17,2 млн. українців

виїжджало за кордон в 2010 році. За даними Державної прикордонної служби України, наші співгромадяни найчастіше відпочивали у Туреччині та Єгипті. Також найбільш відвідуваною виявилася Росія.

 

7,7 млн. гривень

має намір виділити Кабмін на збереження пам’ятників культурної спадщини полкового козацького міста Глухів, що на Сумщині. За рахунок цих коштів буде розроблено науково–проектну документацію на реставрацію та ремонт пам’ятників.

 

3 млн. гривень

складає сума збитків, зав­даних державі колишніми співробітниками Національного комплексу «Мистецький арсенал». Генеральна прокуратура України порушила за фактом зловживання службовим становищем кримінальну справу.

 

1,66 млн. тонн

соняшникової олії на суму 1,83 млрд. доларів було експортовано з України за останнi сім місяців 2010/11 маркетингового року, повідомили в асоціації «Український клуб аграрного бізнесу».

 

4888 осіб

були травмовані на шахтах у 2010 році. З них — 131 людина смертельно, розповів голова Конфедерації вільних профспілок України, нардеп Михайло Волинець.

 

110 років

У такому віці помер в Австралії останній ветеран Першої світової війни, повідомляє радіо «Свобода». Клод Стенлі Чоулс народився у Великій Британії, у 1920–х роках емігрував до Австралії, де більш як 40 років служив в армії.

 

30 вiдсотків

становить дефіцит фахівців у галузі інформаційних технологій в Україні. За даними голови Держінформнауки Володимира Семиноженка, до 2015 року він становитиме майже 80%

 

30 додаткових потягів

призначила «Укрзалізниця» до дня Перемоги. Найбільше поїздів курсуватиме від Придніпровської залізниці — 9, повідомляє прес–центр «Укрзалізниці».

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>