Сьогодні — визнання, завтра — медалі

Сьогодні — визнання, завтра — медалі

На початку весни, немов у калейдоскопі, змінювалися декорації на спортивних аренах Старого світу. Свої «вистави» «зіграли» лучники, борці, важкоатлети, дзюдоїсти. Щоправда, сценарії цих постановок у виконанні українців особливою різноманітністю не відзначалися. Практично з кожного тренерського штабу лунали схожі фрази: «Чемпіонат Європи — це етап підготовки до ліцензійного чемпіонату світу». Тож очікувати «медалепаду» від наших дзюдоїстів, які минулого тижня змагалися на ЧЄ в Туреччині, було марно. Власне, в активі українців — лише одна індивідуальна нагорода, здобута Георгієм Зантараєю. Не віддавши суперникам жодного очка, киянин із третьої спроби підкорив найвищу континентальну висоту. «Це плоди моєї щоденної кропіткої роботи, — розповів «УМ» найкращий дзюдоїст турніру. — Я хочу перемагати красиво, зазвичай достроково, тому й не віддав суперникові жодного бала. Власне, такий у мене стиль боротьби».

Почин нерядового Райана

Почин нерядового Райана

Більш непередбачувану команду в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів годі було знайти. «Шальке», срібний призер попередньої першості Німеччини, у цьому сезоні бундесліги перебуває далеко від єврокубкової зони. Натомість на європейській арені підопічні Ральфа Рангніка стали справжньою сенсацією, пробившись до півфіналу Суперліги вперше у своїй історії. До вівторка німці не програвали жодного домашнього поєдинку в ЛЧ! Але до Гельзенкірхена приїхав «Манчестер юнайтед», що теж має вражаючу серію в поточному турнірі: «манкуніанці» в гостях не пропустили жодного м’яча.

«Повірю, коли побачу»

«Повірю, коли побачу»

Поєдинок чемпіона світу за версіями IBF і WBO Володимира Кличка та володаря пояса WBA Девіда Хея вже кілька років є найбільш очікуваним у світі боксу. Нарешті суперники–суперваговики визначилися з датою й місцем зустрічі (2 липня, Гамбург), і ось тепер почали промо–тур перед боєм.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики