«Повірю, коли побачу»

28.04.2011
«Повірю, коли побачу»

Хей порівняв бокс Володимира із «фарбою, що сохне». (Фото «Нью–Йорк пост».)

Поєдинок чемпіона світу за версіями IBF і WBO Володимира Кличка та володаря пояса WBA Девіда Хея вже кілька років є найбільш очікуваним у світі боксу. Нарешті суперники–суперваговики визначилися з датою й місцем зустрічі (2 липня, Гамбург), і ось тепер почали промо–тур перед боєм.

Перша прес–конференція відбулася у Нью–Йорку в ніч на середу за київським часом. Як водиться, опоненти обмінялися «компліментами». Українець сказав, що повірить у реальність їхнього бою лише тоді, коли побачить британця у залі. «Добре, що він має вийти на ринг першим», — підколов Володя Хея, пообіцявши, що той «ловитиме джеби всі 12 раундів». Нагадаємо, Девід начебто через травми скасовував поєдинки з кожним із братів Кличків.

Девід не поліз за словом у кишеню й назвав бокс у виконанні Володимира «нудним». «Я краще дивитимуся, як сохне фарба, ніж бій Кличка», — пожартував темношкірий боксер. 30–річний Хей підтвердив, що хоче продемонструвати видовищний бокс, нокаутувати українця, а восени — зав’язати зі спортом.