Обід iз «сокири»

Обід iз «сокири»

Скільки не кажи «цукор» — солодко у роті не стає. І скільки б ми не знали рецептів із сьомги, пармезану й авокадо з кедровими горішками — сім’ю не нагодуєш, якщо немає за що ці продукти купити. Утім це не означає, що всі будуть голодні. Бо коли позбирати вдома по засіках усі скромні припаси, то, як у хитруватого солдата з відомої казки, може вийти смачнюща каша і не тільки.

Просто, але не прісно

Просто, але не прісно

Нещодавно телеведуча Юлія Висоцька на докір стосовно надмірного використання дорогих заморських продуктів у проекті «Їмо вдома» емоційно відповіла київським журналістам: «Це неправда! Я не можу щоразу «кашу з сокири» варити. За сім років існування програми ніхто не зготував стільки страв iз гречки, сочевиці, квасолі, борошна. Побачать раз у місяць фенхель, лінуються дізнатися, що це, і кажуть: «Ось вони використовують заморські продукти». Якщо не показувати нічого нового, будемо весь час їсти бульбу, яку теж колись привезли з Америки».

Страва–виручалочка

Страва–виручалочка

Народні приповідки переконують, що навіть хліб та вода — уже їда. Але для чого нам такі крайнощі?! Є ще корінчик хрону, яйце, шматочок масла та трохи зелені — і мовою наших предків, накладанець (а мовою нiмцiв — бутерброд) — смачний, поживний та оригінальний — готово!

Всі статті рубрики