Конкуренція — двигун прогресу

Конкуренція — двигун прогресу

«Це вже історія. Всі емоції залишилися в Дортмунді», — з деяким сумом у голосі каже головний тренер жіночої команди Володимир Євонов, коментуючи «УМ» підсумки чемпіонату Європи з боротьби, що днями завершився в Німеччині. Українська збірна посіла третю позицію в командному заліку, здобувши чотири золоті, три срібні та три бронзові відзнаки. Левова частка нагород — шість — в активі представниць прекрасної статі.

Кому — вгору, кому — вниз

Кому — вгору, кому — вниз

Весняне поновлення змагань в українському другому дивізіоні дає приводи поміркувати, хто ж із цієї когорти має найбільше шансів підвищитися в класі. До зимової перерви нічого й гадати, адже до другої частини першості потенційні претенденти на вихід до прем’єр­ліги можуть зменшити свої апетити, а деякі клуби — взагалі не дожити.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Київська Русь» на колесах

«Київська Русь» на колесах

Про можливість побудувати на Київщині трасу для автоперегонів «Формула–1» представники влади різих рівнів предметно заговорили ще наприкінці минулого року. Головним «лобістом» виступає голова Київської облдержадміністрації Анатолій Присяжнюк. Сказати, що проект амбітний, — це не сказати нічого, адже «Ф–1» — спорт багатих. Тодi як «азіатські тигри» та Росія можуть собі дозволити вкладати державні кошти у «Ф–1» заради престижу, то Україна навряд чи знайде у своїй скарбниці «зайвих» півтори–дві сотні мільйонів доларів. Утім високоякісний автотрек може приймати й менш престижні перегони, тож окупить себе ще до заповітного Гран–прі України, впевненi iнiцiатори та спонсори проекту.

Всі статті рубрики