«Лоза» мріє про виправдання

«Лоза» мріє про виправдання

Невдовзі — 20 квітня — Дніпровський райсуд столиці має винести вирок екс–народному депутату від БЮТ Віктору Лозинському, колишньому прокурору та екс–начальнику райвідділу міліції Голованівського району Євгену Горбенку i Михайлу Ковальському, а також єгерю Голованівського лісництва Василю Перепелиці. Нагадаємо, що 16 червня 2009 року на території мисливських угідь Кіровоградщини після зіткнення з цими особами загинув селянин Валерій Олійник.

Сміття на мільйони

Сміття на мільйони

На минулому тижні прокуратура Печерського району столиці порушила кримінальну справу стосовно директора Національного ботанічного саду імені Миколи Гришка. Доктора біологічних наук Наталію Заіменко обвинувачують у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ст. 367 ч. 2 КК України). Якщо її вину доведуть у суді, пані директору «світить» до п’яти років «колючки».

Хтивий дідуган

Хтивий дідуган

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Оперативна інформація про те, що в одному з райцентрів Чернігівщини старий вітчим розбещує неповнолітню падчерку та ще декількох дівчат, надійшла до правоохоронців ще в березні цього року. За словами начальника обласної міліції Олександра Михайлика, коли працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, перевірили сигнал, з’ясувалося, що збоченець мав поважний вік — 81 рік. Діда одразу затримали, наразі він перебуває у СІЗО Чернігова.

Покарайте збоченця

Покарайте збоченця

Уже більше року харківські правоохоронці намагаються встановити особу педофіла, який серйозно підірвав здоров’я п’ятирічній дівчинці–сироті. Її прийомний батько Денис Котенко каже, що донька потребує негайної операції за кордоном, але сім’ї не видають на руки результати перших експертиз. А без них неможливо надати дитині, яка побувала у руках збоченця, повноцінну медичну допомогу.

Всі статті рубрики