Кохана дівчина Бонда

Кохана дівчина Бонда

Коли минулої осені одна з найміцніших голлівудських пар — актриса Рейчел Вайс та режисер Дарен Аронофськи — після дев’яти років щасливого цивільного шлюбу оголосили про розлучення, це було як грім серед ясного неба. І хоча у жовтій пресі одразу поповзли чутки, що в усьому винен партнер Рейчел по фільму «Будинок мрій» Деніел Крейг, із яким в «оскароносної» красуні нібито спалахнув палкий роман, «серйозні» люди не йняли цьому віри. Адже «Джеймс Бонд» також на той час був не самотнім — їхній зв’язок із продюсером Сацукі Мітчелл теж називали зразковими стосунками. Проте диму без вогню таки не буває: днями Вайс із Крейгом офіційно підтвердили, що зустрічаються. Ба більше: вже кілька місяців живуть під одним дахом і навіть збираються придбати новий будинок — у спільну власність.

Вода і пиво — піст чудесний

Вода і пиво — піст чудесний

Витримати Великий піст до снаги не кожному. Повністю відмовитися від продуктів тваринного походження, алкоголю, а за умов суворого дотримання всіх правил — і від олії — це справді серйозне випробування. А висидіти на самому лише хлібі й воді здатні хіба що цілковиті аскети. Хоча залежно від того, що називати хлібом. Якщо пиво, як свого часу монахи ордену Пауланер (саме вони в ХVII ст. заснували знамениту німецьку броварню), то, може, такий піст не дуже й поганий...

Забив на Біл

Забив на Біл

Непостійний усе–таки хлопець Джастін Тімберлейк, хоча й стверджує протилежне. Звісно, зі своїми дівчатами він зустрічається по кілька років, а не місяців, як деякі, але навіщо щоразу оголошувати, що це — любов на все життя? Все одно виходить інакше. Так було з Брітні Спірз, із Камерон Діаз і тепер ось — із Джессікою Біл. Парочка почала зустрічатися 2007 року — подейкували, що саме через Джесс Тімберлейк порвав із Діаз. Стосунки з новою пасією були такі серйозні, що вся голлівудська тусовка з нетерпінням чекала весілля. А замість цього дочекалася офіційного оголошення про розрив.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Прем’єр Микола Азаров став лицарем (православним хрестоносцем) і обрав дамою серця Юлію Тимошенко.

Всі статті рубрики