Забив на Біл

17.03.2011
Забив на Біл

Джастін і Джессіка Біл: більше ніколи не буде любові?

Непостійний усе–таки хлопець Джастін Тімберлейк, хоча й стверджує протилежне. Звісно, зі своїми дівчатами він зустрічається по кілька років, а не місяців, як деякі, але навіщо щоразу оголошувати, що це — любов на все життя? Все одно виходить інакше. Так було з Брітні Спірз, із Камерон Діаз і тепер ось — із Джессікою Біл. Парочка почала зустрічатися 2007 року — подейкували, що саме через Джесс Тімберлейк порвав із Діаз. Стосунки з новою пасією були такі серйозні, що вся голлівудська тусовка з нетерпінням чекала весілля. А замість цього дочекалася офіційного оголошення про розрив.

Як запевняють друзі пари, 30–річний Джастін і 29–річна Джессіка розійшлися полюбовно «Жодних сварок не було — просто обоє вирішили, що час рухатися далі». При цьому Тімберлейк чомусь не прийшов на нещодавній день народження «доброї подруги». Можливо, недарма американські таблоїди натякають на те, що про подальшу дружбу йтися не може, адже Біл дуже не до вподоби матері Джейка. А він, мовляв, у всьому прислухається до думки матусі — навіть на церемонію вручення «Оскарів» прийшов із нею, а не з черговою пасією.

А пасія, кажуть, уже є: зірка фільму «Чорний лебідь», американка українсько–єврейського походження Міла Куніс. Втім «обізнані джерела» запевняють, що нічого «такого» у Тімберлейка з Куніс немає — вони, мовляв, лише колеги.