Кохана дівчина Бонда

17.03.2011
Кохана дівчина Бонда

Коли минулої осені одна з найміцніших голлівудських пар — актриса Рейчел Вайс та режисер Дарен Аронофськи — після дев’яти років щасливого цивільного шлюбу оголосили про розлучення, це було як грім серед ясного неба. І хоча у жовтій пресі одразу поповзли чутки, що в усьому винен партнер Рейчел по фільму «Будинок мрій» Деніел Крейг, із яким в «оскароносної» красуні нібито спалахнув палкий роман, «серйозні» люди не йняли цьому віри. Адже «Джеймс Бонд» також на той час був не самотнім — їхній зв’язок із продюсером Сацукі Мітчелл теж називали зразковими стосунками. Проте диму без вогню таки не буває: днями Вайс із Крейгом офіційно підтвердили, що зустрічаються. Ба більше: вже кілька місяців живуть під одним дахом і навіть збираються придбати новий будинок — у спільну власність.

Сьомого березня закохані відзначили 41–річчя Рейчел — у романтичній обстановці повечеряли в ресторані, а потім, уже не криючись, позували папараці (трималися за ручки й цілувалися). А тепер не приховують свого зацікавлення нью–йоркською нерухомістю. Рейчел зізнається, що давно не була такою щасливою, адже Деніел — чоловік її мрії. «Я хочу бути з ним поряд увесь час — у мене такого давно не було», — каже акторка.

І, не виключено, скоро її мрія здійсниться. За чутками, незабаром Вайс зніматиметься в новій серії «бондіани» (робоча назва — «Червоне нічне небо»). А головну роль тут знову зіграє 43–річний Деніел.