НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

На базар — із карабіном

На базар — із карабіном

Хоча любов сучасних карпатців до самозарядної вогнепальної зброї, мабуть, така ж непереборна, як у їхніх предків до бартки та кремнієвого пістоля, проте охочих купити бойовий карабін із сімома набоями за скромну суму на гомінкому базарі в райцентрі Верховина не знайшлося.

А тепер «горбатий»!

А тепер «горбатий»!

Прокинувшись уранці, 70–річний полтавський пенсіонер не побачив біля будинку в центрі міста свого старенького «Запорожця», але спершу сприйняв усе за чийсь невдалий жарт. Бо хто ж, здавалося, спокуситься на крадіжку «горбатого»? Як з’ясувалося, мисливцями за «раритетом» стали двоє неповнолітніх земляків. Після чаркування у 16–річного товариша вони «гуляли» містом майже до другої години ночі — доки не закінчилося спиртне та гроші. Щоб продовжити «банкет», почали приглядатися до автомобілів у дворах багатоповерхівок. Однак викрадати «круту» іномарку з надійною сигналізацією не стали, бо ж небезпечно... Тому зупинилися саме на «Запорожці», який, вважали, можна одразу «сплавити» знайомому приймальнику металобрухту.

Депутата не зупиняти?

Депутата не зупиняти?

Днями окремі ЗМІ повідомили із посиланням на джерело в МВС, що охоронець нардепа–«регіонала» Володимира Ландика минулих вихідних у Луганську нібито по–звірячому побив інспектора ДАІ Олексія Косякова. Останній зафіксував, що «Мерседес» депутата мчав по місту зі швидкістю понад 90 км/год замість дозволених 60 у межах населеного пункту. Зупинивши авто, інспектор нібито почув: «Що ми вам винні?». А коли знову попросив пред’явити документи, почув добірний мат.

Розбійник у мантії

Розбійник у мантії

Мало того, служитель Феміди вирішив піти «на справу» серед білого дня, прихопивши з собою електрошокер. На Жовтневій площі Дніпропетровська він уподобав іномарку «Мазда СХ9». За кермом сиділа 31–річна жінка, а не якийсь здоровань, що міг дати відсіч. Подальші події описує вже сама постраждала, яка викликала оперативників Жовтневого райвідділу міліції міста.

Всі статті рубрики