Як «умикають» Київ

Як «умикають» Київ

До Євро–2012 лишається все менше й менше часу — 455 днів. Влада мало не щодня скликає різноманітного «розливу» наради, гарячково наводить лад в авгієвих стайнях, де вже наступного року ми прийматимемо Євро–2012. Сам глава держави «анонсує» для гостей наших оголених весняних красунь і закликає «умикнути» Україну (нагадаємо, цей «перл» видав Янукович у Давосі, коли «рекламував» Україну і не зміг прочитати слоган промо–кампанії нашої держави до Євро–2012 — «Увімкни Україну»).

Під час останньої колегії столичної міськдержадміністрації її голова Олександр Попов прозвітував: підготовка Києва до фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року вийшла на фінішну пряму. «Київ зробив стрімкі кроки у розвитку багатьох сфер столичної інфраструктури, — запевнив столичний керманич. — Ми чітко розуміємо завдання, які повинні реалізувати. І не згаємо жодного дня підготовки».

Журналіст «УМ» вирішив з’ясувати, що насправді вже вдалося зробити за цей час у столиці, наскільки Київ готовий зустрічати «євро–гостей» чемпіонату з футболу, фінал якого відбудеться у столиці України вже 1 липня наступного року.

Всі статті рубрики