НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Жизнь» — тримайся!

«Жизнь» — тримайся!

На Донбасі лише на словах борються з корупцією, на ділі ж — роблять усе можливе, щоб «сміття з хати не виносили». Ілюстрацією до цієї тези став випадок iз журналісткою Оленою Довженко, що донедавна працювала кореспондентом газети «Жизнь», яку фінансують Донецька облрада та облдержадміністрація. Керівництво газети під тиском високопосадовців ОДА змусило дівчину піти з редакції одразу після публікації статті «У дитбудинку вмирають iз голоду». У ній, зокрема, йшлося про жахливі зловживання в Торезькому інтернаті для дітей–інвалідів. Про намагання донецьких властей приховати проблему свідчить і те, що вже наступного дня після публікації статтю зняли з офіційного сайту видання.

Кислота, ревнивий міліціонер і невідома Олександра

Кислота, ревнивий міліціонер і невідома Олександра

Облити їдкою речовиною Юрія Чижмаря, заступника «губернатора» київської облдержадмінiстрації, наказав начальник одного з територіальних відділів міліції Солом’янського району, капітан міліції 1980 року народження. Про це на вчорашній прес–конференції заявив начальник київської міліції Олексій Крикун.

Лікарі — не живодери!

Лікарі — не живодери!

В Україні не вщухає скандал навколо кетаміну — єдиного зареєстрованого у нас препарату для загального наркозу, яким ветеринари знеболюють тварин під час операцій. На початку січня уряд вніс кетамін до переліку психотропних речовин i постановив, що лікарі зможуть застосовувати цей препарат, тільки одержавши додаткову ліцензію. Проблема в тому, що виконати умови ліцензії для 90% ветеринарів просто нереально. А замінити кетамін немає чим: треба або різати тварин «по живому», або просто відмовлятися від проведення операцій...

Лотерея і «лохотрон»

Лотерея і «лохотрон»

Посольство США в Києві попередило мешканців України про масову розсилку підробних електронних листів щодо Диверсифікаційної візової лотереї на отримання «грін кард» — візи з правом працевлаштування у США. За словами американських дипломатів, «лохотрон» охоплює увесь світ. Тим, хто наприкінці минулого року заповнив електронну заявку на участь у цій офіційній лотереї, яку проводить уряд США, приходять листи такого змісту: «Вітаємо! Ви стали одним із тих, кого було відібрано та зареєстровано для подальшої участі у програмі диверсифікаційних імміграційних віз. Даний відбір гарантує, що Ви отримаєте картку постійного мешканця США (також відому як «зелена карта» чи «диверсифікаційна віза») за умови, що виконаєте інструкції для подальшого розгляду Вашої справи».

Материнство без вікових кордонів

Материнство без вікових кордонів

Унікальний випадок стався близько обідньої пори у вівторок в Чернігівському міському пологовому будинку. Жінка, якій через чотири роки виповниться 70, народила цілком здорову дівчинку вагою 3,3 кілограма й зростом 52 сантиметри. Що найдивовижніше — це її перша дитина!

Всі статті рубрики