«Золоті» бурульки

«Золоті» бурульки

Цьогорічна боротьба харківських комунальників iз бурульками на дахах завершилася гучною кримінальною справою. Правоохоронці виявили товариство з обмеженою відповідальністю, яке запросило за нібито виконану роботу 3,4 мільйона гривень, але відверто проігнорувало виконання взятих на себе зобов’язань. За словами прокурора області Геннадія Тюріна, ці гроші були просто вкрадені. Тим більше що під час нещодавнього потепління бурульки просто розтанули.

Душогуб до суду не дожив

Душогуб до суду не дожив

Як розповів «УМ» перший заступник начальника управління Держде­партаменту з питань виконання покарань Миколаївської області Олек­сандр Голуб, за фактом смерті затриманого проводиться службове розслідування. Поки що єдиною версією смерті душогуба з села Василівки Сергія Грицюка у слідчому ізоляторі Миколаєва є самогубство.

Долари під розписку

Долари під розписку

На «вудочку» пройдисвіта спіймався 42–річний мешканець Черкас, який вирішив купити кіоск і розпочати там торгівлю. «На території привокзального базару він поцікавився, чи ніхто з підприємців, бува, не продає своє торговельне місце. Відгукнувся один чоловік і повідомив, що хоче продати кіоск, який розмiщений на території базару», — розповідає «УМ» працівник прес–служби обласної міліції Микола Ковальчук.

Клади білизну в люльку

Клади білизну в люльку

Триває змагання технологій на україно–російському кордоні. Цього разу прикордонники відділу «Краснодон» виявили відносно новий для даного регіону спосіб транспортування контрабанди. За кілька метрів від лінії державного рубежу затримали вантажівку УАЗ із двома громадянами України — ті намагалися переправити в Росію 47 тюків iз білизною турецького виробництва.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики