Останню «Славуту» — жінці

16.02.2011

Упродовж тижня тривав аукціон з продажу останнього, колекційного, легковика ЗАЗ–1103 «Славута». За 12 років серійного виробництва цієї моделі з конвеєра зійшли понад 140 тисяч автомобілів. До речі, саме ця марка перемогла в «Національному рейтингу–2009» як економне авто малого класу.

Останню «Славуту» корпорація «УкрАвто» виставила на аукцiон за стартовою ціною 40480 гривень. Понад 170 учасників інтернет–аукціону підвищували ставки 654 рази. Перемогла киянка Ліліана, запропонувавши за історичну «Славуту» 47024 гривні. У приємний доважок до легковика вона одержить дисконтну картку на техобслуговування і придбання запчастин у системі «АвтоЗАЗ–сервіс», повідомляє прес–служба корпорації «УкрАвто».

Наразі доцільно констатувати той факт, що на мріях українців про вітчизняний «народний автомобіль» поставлено жирний хрест: з конвеєра ЗАЗу будуть сходити винятково «чужі» автівки. «Нащадком» тієї ж таки «Славути», вважають експерти, є набагато дорожчий (і рентабельніший для виробника) «ЗАЗ–Ланос», днями визнаний переможцем третього поспіль річного «Авторейтингу». Нарощують запоріжці розпочатий 31 січня випуск і легкових автомобілів «ЗАЗ Форза» — від 89360 гривень за хетчбек і 90960 — за седан.