Як «Шахтьор» ставав «Шахтарем»

Як «Шахтьор» ставав «Шахтарем»

Сьогоднi «Шахтар» проведе перший у своїй історії матч «плей–оф» найпрестижнішого клубного турніру Європи. Шлях донеччан від першої кваліфікації Ліги чемпіонів до ігор на вибування виявився тривалим — завдовжки майже десять із половиною років. Це зараз із «гірниками» на виїзди мандрують сотні вболівальників, а у вересні 2000–го, коли історія лише починалася, все було значно скромніше...

Додолу — під овації трибун

Додолу — під овації трибун

Учора на чемпіонаті світу з гірських лиж, що триває в німецькому Гарміш–Партенкірхені, був день відпочинку — час для зализування ран та відновлення сил після виснажливих швидкісних спусків та підготовки до менш небезпечних технічних дисциплін. За плечима гірськолижників залишилася рівно половина турнірного шляху — супергігант, суперкомбінація та швидкісний спуск, а попереду ще командні змагання, слалом і гігантський слалом.

У погоні за титулом

У погоні за титулом

Найсильніші тенісисти України перевіряють свої сили паралельно в Південній Америці, Об’єднаних Арабських Еміратах та Франції. Виступають із перемінним успіхом.

Продовжує своє турне Латинською Америкою перша ракетка України — Олександр Долгополов. На турнірі серії АТР в Буенос–Айресі киянин змагається за частину призового пирога загальним розміром 547 тис. доларів і в одиночному, і в парному розрядах.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики