Андрій Говоров: Мене не цікавить, скільки я коштую

Андрій Говоров: Мене не цікавить, скільки я коштую

Провал на чемпіонаті світу з плавання в 2009 році, коли українці залишилися без жодної нагороди, змусив тренера збірної Сергія Бондара змінити підхід до формування національної команди. Молодий наставник заявив, що збір­на повинна кардинально омо­лодитися. Упродовж двох років нову генерацію обкатували на юніорських турнірах, і лише наприкінці 2010–го показали спочатку Європі, а згодом і світу.

Зевіна, Говоров, Фролов — ось трійка нових лідерів «синьо–жовтої» збірної з плавання. Молоді рвонули «з місця в кар’єр» і приємно здивували фахівців. «Україна молода» вже знайомила своїх читачів із Дашею Зевіною; тепер на запитання «УМ» відповідає найбільш титулований спортсмен із цього тріо — 18–річний (!) Андрій Говоров. Наша розмова почалася зі з’ясування планів на найближчі роки після такого потужного старту поміж дорослих.

Кубок без вогнику в очах

Кубок без вогнику в очах

Із чотирьох матчів, що відбулися в рамках турніру на острові Афродіти, три завершилися серіями пенальті. Думається, футбольна лотерея стала найкращою нагородою для тих уболівальників, які впродовж двох днів безрезультатно намагалися побачити у виконанні команд змістовний, продуктивний футбол. Хоч би в яку обгортку не загортали товариські матчі — «кубки», «трофеї», «меморіали» — змусити футболістів гризти землю в «товарняках» і демонструвати свої найкращі якості навряд чи можна, особливо тоді, коли потрібно грати два дні поспіль. А в нас ще й триває зимове міжсезоння.

Без завзяття, але з сенсаціями

Без завзяття, але з сенсаціями

Якщо раніше національні збірні проводили товариські матчі переважно з суперниками зі свого континенту, то тепер усе частіше пробують сили з представниками «інших світів». Позавчора ввечері в різних країнах відбулося чимало таких протистоянь.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики