ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Цілий рік промучився Янукович у президентах. Ніфіга не виходить. За що не візьметься — все розвалюється. Вирішив сходити до знахаря:

— Скажи, братан, як мені економіку налагодити?

Той поворожив–поворожив і каже:

— Усе просто. Склади руки човником і тримай біля живота.

— І довго так тримати?

— Поки не прийде міністр фінансів і не скаже, що з бюджету перестали гроші пропадати.

І лапочка–дочка!

І лапочка–дочка!

Днями Вікторія Бекхем не могла стримати сліз — від радості. Колишня «спайс гьорл» дізналася, що носить під серцем дівчинку. Нагадаємо, у Віки та її чоловіка, футболіста Девіда, вже є троє синів, і вони дуже мріяли про доньку. Коли Вікторія завагітніла вчетверте, то вже й не сподівалася на те, що ця мрія здійсниться. Але результати ультразвукового дослідження підтвердили: у 12–річного Брукліна, 8–річного Ромео та 6–річного Круза нарешті з’явиться сестричка.

Із піною біля рота. Натуральною

Із піною біля рота. Натуральною

У домі родини Хендерсон, яка мешкає в штаті Флорида, більше не користуються ані милом, ані пральним порошком — тільки рідкими миючими засобами. Таким чином темношкіра американська сімейка бореться із хворобливою пристрастю 19–річної дочки: Темпест Хендерсон може заввиграшки з’їсти за тиждень п’ять брусків мила, закусуючи «Тайдом» або «Аріелем».

Хейден у справі про вбивство

Хейден у справі про вбивство

Подруж­ка Володимира Кличка, голлівудська актриса Хейден Панеттьєрі, потрапила у неприємну історію: прем’єру фільму за її участю збираються заборонити через суд. У стрічці «Аманда Нокс: Справа про вбивство», яка мала вийти на екрани США 21 лютого, Хейден зіграла студентку, засуджену за вбивство подруги. Зараз 23–річна Нокс відбуває покарання, але її адвокати подали апеляцію. І не сумніваються, що фільм негативно вплине на думку присяжних при її розгляді.

Всі статті рубрики