Із піною біля рота. Натуральною

10.02.2011
Із піною біля рота. Натуральною

Пані Темпест з улюбленим делікатесом.

У домі родини Хендерсон, яка мешкає в штаті Флорида, більше не користуються ані милом, ані пральним порошком — тільки рідкими миючими засобами. Таким чином темношкіра американська сімейка бореться із хворобливою пристрастю 19–річної дочки: Темпест Хендерсон може заввиграшки з’їсти за тиждень п’ять брусків мила, закусуючи «Тайдом» або «Аріелем».

Таке із доволі симпатичною, вгодованою дівчиною коїться вже півроку. За словами Темпест, уперше спробувавши пральний порошок, вона визнала його надзвичайно смачним — солоним та солодким одночасно. Також їй дуже сподобався смак зеленого мила. Як повідомляє «Дейлі мейл», спершу дівчина злизувала з себе піну у ванні, а потім почала відкушувати шматки. Об’їдаючись милом, міс Хендерсон відчуває себе чистішою, ніж тоді, коли «просто» приймала ванну.

Коли Хендерсон нарешті звернулася до лікаря, їй діагностували рідкісний психічний розлад PICA — збочений апетит. Люди, які страждають на цей розлад, їдять монети, крейду, батарейки, інший непотріб. На думку медиків, причиною психічного розладу в Хендерсон став пережитий стрес: дівчину «на виданні» покинув бойфренд, до того ж вона опинилася далеко від своєї родини, вступивши до коледжу.

Оскільки постійне вживання «хімії» в їжу вочевидь негативно позначилося на здоров’ї Темпест, вона мусила повернутися додому, де, під наглядом матері і докторів намагається позбутися «мильної залежності». Коли у хворої з’являється бажання куснути брусок мила, вона, за порадою психологів, згадує про щось хороше. А сім’я тепер користується лише рідкими миючими засобами — такий «делікатес» Темпест куштувати чомусь не хочеться.