Бєспрєдєл не хоче в Росію

Бєспрєдєл не хоче в Росію

Нагадаємо, що ще в грудні 2010 року в Бердянську затримали двох росіян, підозрюваних у жорстокому вбивстві членів трьох сімей. 4 листопада на станиці Кущевська Краснодарського краю жертвами 30–річного Володимира Алєксєєва на прізвисько Бєспрєдєл і 31–річного В’ячеслава Рябцева — Буби — стало 12 (!) осiб, яких убили просто за святковим столом. Серед жертв — і четверо неповнолітніх: 14–річний підліток і три дівчинки віком від дев’яти місяців до п’яти років.

Наліпила коржів

Наліпила коржів

Податкові міліціонери взяли біля гарячої печі спритну 26–річну черкащанку, котра підпільно випікала лаваші в антисанітарних умовах. Приміщення нагадувало сарай — з цвіллю на стінах, обідраною підлогою, роздягальнею просто в цеху. Лаваші ж ліпили на шматку брудної фанери. Податківці просто очманіли від побаченого.

На прицілі у пенсіонерки

На прицілі у пенсіонерки

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Як у бойовику, розгорталися події пізнього вечора в одній iз багатоповерхівок Чернігова. Суперечка за власність — двокімнатну квартиру в Чернігові — призвела до того, що жінка літнього віку здійснила кілька пострілів у правоохоронців, після чого її затримали й у наручниках доправили до райвідділу міліції. Там їй стало зле, і пенсіонерку перевели до лікарні під нагляд медиків. Травм чи явних тілесних ушкоджень у жінки лікарі не виявили.

Кредитні спілки — під контроль

Кредитні спілки — під контроль

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Головне слідче управління МВС буквально завалене справами про кредитне шахрайство. І проблема не стільки в тому, що за останні роки кризи у слідчих побільшало роботи, а в тому, що «світла в кінці тунелю» фактично не видно. Адже доки незмінним лишатиметься законодавство про кредитні спілки, доти постраждалі вкладники тисячами писатимуть заяви до міліції за фактами шахрайства. Судіть самі: за даними МВС, в Україні зареєстровано 634 кредитні спілки й далеко не всі вони діють прозоро щодо своїх вкладників.

Всі статті рубрики