У гонитві за сонцем

У гонитві за сонцем

Мабуть, дуже вже донецькому «Шахтареві» кортить стати переможцем на турнірі «Копа де Сол» (Кубок сонця), який уже другу зиму поспіль проходить на півдні Іспанії. У курортній Марбельї минулого року вісім команд з України, Росії, Швеції, Данії та Норвегії змагалися за приз розміром у 600 тисяч шведських крон, який мав забрати тріумфатор.

Вдалий дебют

Вдалий дебют

Напевно, лише затяті оптимісти, в яких тече кров утопістів, могли сподіватися, що представники вітчизняного фігурного катання зможуть потрапити на вечір показових виступів, який підсумовував змагальний тиждень на європейській першості у швейцарському Берні.

Перші турецькі заліки

Перші турецькі заліки

Сім нагород здобула наша студентська команда на Універсіаді 2009 року, яку приймав китайський Харбін. Майже за два тижні змагань наші вибороли одну золоту, дві срібні та чотири бронзові нагороди.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Час виблискувати

Час виблискувати

За задумом організаторів зустріч найкращих хокеїстів найсильнішої ліги світу має бути не просто хокейним матчем, але, беззаперечно, й яскравим шоу. Власне тому боси НХЛ періодично намагаються урізноманітнити зірковий уїк–енд.

Дяді Стьопи ковзани

Дяді Стьопи ковзани

Минулої суботи свій півстолітній (хоч як би серйозно це не звучало) ювілей відсвяткував видатний український хокеїст Анатолій Степанищев. І хоча народився він у російському Липецьку, але за три десятиліття в Києві став «у дошку своїм».

І нові, і «старі»

І нові, і «старі»

Відкритий чемпіонат Австралії, який позавчора завершився в Мельбурні, виявився доволі насиченим цікавими подіми та й загалом залишив позитивне враження. Українцям він запам’ятається проривом киянина Олександра Долгополова до чвертьфіналу.

Всі статті рубрики