НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Педагог, він же гвалтівник

Педагог, він же гвалтівник

Не встигли влягтися пристрасті щодо резонансного злочину з двома чернівецькими педофілами, як правоохоронці повідомили про затримання ще одного. Тепер уже в місті Вижниця Чернівецької області. Як з’ясувалось, 61річний чоловік упродовж 1994—2010 років, застосовуючи фізичне насильство, вступав у статеві зносини неприродним способом iз учнями школи­інтернату. Співробітники кримінальної міліції у справах дітей МВС України у Чернівецькій області разом iз бійцями «Беркуту» затримали чоловіка «на гарячому» в нього вдома. Під час обшуку квартири підозрюваного знайшли 40 патронів до різних видів стрілецької зброї.

Продамо дитину, недорого

Продамо дитину, недорого

Як з’ясувалось пiд час досудового слідства, троє посадовців за хабарі передавали у сім’ї стороннім особам новонароджених дітей, покинутих матерями у пологових будинках. Найбільш шокуючим стало те, що оборудки з новонародженими з 2008 по літо 2010 року вчиняли медики Одеської обласної дитячої клінічної лікарні, Комінтернівської центральної районної лікарні та посадова особа Комінтернівської райдержадміністрації. Злочинців викрили ще влітку цього року, на лаву підсудних вони потрапили тільки зараз. «Ситуація, що склалася в Комінтернівському районі, не відповідає моральним нормам людей у білих халатах. Цих дітей продавали, просто як цуценят. Як можна так вчиняти?» — не приховував обурення перший заступник начальника Одеського обласного управління міліції Анатолій Бахчиванжи.

До читачiв «України молодої»

До читачiв «України молодої»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ми звертаємося до вас саме так, бо з часу виходу «України молодої» завжди вiдчуваємо взаємопiдтримку, зворотний зв’язок, який не обов’язково виливається в листи до редакцiї. Нам iз вами майже всi роки доводилося i доводиться дiяти в полiтичних умовах, якi складно назвати вiдповiдними до мирного часу.

«Навіщо вам це?»

«Навіщо вам це?»

Учора, після піврічного вiдкладання «у довгу шухляду», Вищий адміністративний суд України нарешті розглянув позов юриста із Феодосії Костянтина Кулака про незаконність ратифікації Верховною Радою «харківських угод» між Україною та Росією, які продовжили перебування Чорноморського флоту Росії на українській території до 2042 року.

Всі статті рубрики