ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Розумний у гору піде й переможе

Розумний у гору піде й переможе

Складається враження, що, розписуючи план п’ятого «Тур де скі», організатори елітної лижної багатоденки збиралися вичавити зі спортсменів усі соки. Певно, таким чином хотіли підкреслити престижність свого змагання. Лижники, долаючи підйом на останніх 4 км траси в італійському Валь ді Фіємме, згадували планувальників «незлим тихим словом», а перетнувши фінішну лінію, падали виснажені ледь не штабелями. Із 75 чоловіків, котрі 31 грудня вийшли на старт у німецькому Обергофі, завершили «Тур» 9 січня всього 36, а з 57 панянок — 32.

Міліції — не до футболу

Міліції — не до футболу

Цивілізований вигляд української міліції під час зустрічі численних гостей Євро–2012 — окрема глава підготовки до футбольного форуму й окремий головний біль. Ідеться і про технічну оснащеність, і про здобуття додаткових антитерористичних та інших навичок, і про вивчення англійської мови та ін. Це потребує бюджетних витрат, і вони — передбачені. Але, роблять висновок ревізори з Рахункової палати, міліція та Служба безпеки «неефективно використали» кошти, виділені їм на підготовку до Євро–2012.

Дні «молока»

Дні «молока»

«Золотий туман Святвечора» — приблизно таким міг бути заголовок цього матеріалу, якби на четвертому етапі жіночої естафети в Обергофі трохи влучніше стріляла наша Валя Семеренко. Українка пішла на дистанцію лідеркою, «везучи» переслідувачкам зі Швеції майже хвилину. За більш–менш нормальних погодних умов така перевага була б фактично запорукою золотих нагород. Але в Тюрінгії того вечора йшов сніг упереміш із дощем, а головне — перед мішенями клубочився густий туман. І якщо перші троє наших естафетниць змогли подолати виклики стихії і стріляли майже чисто, принаймні без штрафних кіл, то Валентина заробила аж п’ять кіл штрафу.

Як і чоловіки напередодні, жінки приїхали на четверте місце. Раніше «дерев’яні» медалі були для української збірної непоганим показником, але тепер — засмучують. Команда вперше в сезоні закінчила етап без нагород.

Всі статті рубрики