По кого прийдуть завтра?!

По кого прийдуть завтра?!

Учорашній арешт Юрія Луценка — за рішенням Печерського райсуду столиці він муситиме провести в СІЗО принаймні два місяці (!) — можна сміливо називати подією безпрецедентною в історії вітчизняної міліції. Ще жодного разу керівник МВС, навіть колишній, не зазнавав приниження арештом. Жодного разу екс–очільниників цього силового відомства не затримували бійці «Альфи» поблизу дому, як сталося із Луценком у неділю, коли він вийшов прогулювати собаку. І жодного разу ті ж самі міліціонери та СБУшники не конвоювали колишнього шефа до суду (до речі, будівлю суду вчора охороняли близько 80 бійців).

ПРЕСИНГ

ПРЕСИНГ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Між ними, донецькими

Між ними, донецькими

Наприкінці минулого тижня Президент Віктор Янукович зробив низку призначень, які можна розглядати як другу хвилю адмінреформи. Головою Державної податкової служби він поставив Віталія Захарченка.

Що Януковичу успіх, те Україні — поразка

Що Януковичу успіх, те Україні — поразка

Головною подією 2010 року в Україні названо підписання харківських угод щодо Чорноморського флоту та ціни на газ. Цю подію відзначив 31 експерт, який узяв участь в опитуваннi фонду «Демократичні ініціативи» (загалом опитано 45 фахівців). Другою за значимістю подією є скасування політичної реформи — 26 голосiв. Переважна більшість експертів назвали ці події негативними для України (угодами невдоволені 28 аналiтикiв–полiтологiв, журналiстiв, скасуванням реформи — 25). У першій трійці є лише одна позитивна подія — маніфестації проти Податкового кодексу — 19 респондентів назвали її позитивною подією, а ще двоє згадали в негативному контексті. Про підсумки експертного опитування вчора повідомила на прес–конференції директор фонду «Демократичні ініціативі» ім. Ілька Кучеріва Ірина Бекешкіна.

Всі статті рубрики