Смерть після міліції

Смерть після міліції

На Вінниччині 45–річний чоловік помер після спілкування із «перевертнями у погонах». У прес–службі обласної міліції «УМ» не повідомили, в якому саме райвідділку відбулося міліцейське свавілля. Зазначили лише, що чоловіка оперативники забрали з помешкання його матері ще 17 грудня. Причина візиту — підозрюваний нібито незаконно зберігав незареєстровану мисливську зброю. Через це чоловіка посадили до службового авто й повезли у невідомому напрямку.

ДУСя розкошує

ДУСя розкошує

Наприкінці 2010 року Держуправління справами (ДУС) вирішило витратити ще кілька мільйонів із дер­жавного бюджету на розвиток власної інфраструктури, в яку, зокрема, входить і столична «Феофанія». Так, ремонт лише одного з корпусів цього елітного медичного закладу, який обслуговує вітчизняних можновладців, обійдеться державі в 17 мільйонів гривень. Про це повідомляють «Українські новини», наводячи результати проведеної в середині грудня держзакупівлі в одного учасника.

Земля в «єдиному вікні»

Земля в «єдиному вікні»

Із 15 грудня відділення Центру дер­жавного земельного кадастру припинили приймати документи для реєстрації державних актів на право власності на земельну ділянку. Зміна системи реєстрації пов’язана з тим, що вже наступного року в районних та міських управліннях Держкомзему реєстрацію державних актів та договорів оренди здійснюватимуть через комп’ютеризовану систему «єдиного вікна». Про це повідомляють у Держкомземі та Центрі державного земельного кадастру. Нині там завершується розробка нової системи роботи з документами, яка передбачає суттєве спрощення процедури отримання державних актів. Її головні елементи мають запрацювати вже з 1 січня 2011 року.

«Народні автомобілі» народу вже не потрібні?

«Народні автомобілі» народу вже не потрібні?

Єдині суто українські марки автомобілів невдовзі можуть повторити долю свого «горбатого» попередника. Запорізький автомобілебудівний завод (ЗАТ «ЗАЗ»), що входить до корпорації «УкрАвто», в січні 2011 року має намір зняти з виробництва «Славуту» (ЗАЗ–1103) і «Таврію–пікап» (ЗАЗ–110557). Таким чином, з 2011 року під брендом ЗАЗ випускатимуть тільки автомобілі «Ланос» і «Форза». Виробник пояснює цей крок різким скороченням попиту на «Славути» і «Таврії» і, відповідно, нерентабельністю їх виробництва.

«Біла смерть» стала «білим золотом»

«Біла смерть» стала «білим золотом»

Європа, з огляду на морозну погоду й посилені опади, потерпає від ожеледиці й снігу, від якого не встигають очищати вулиці й дороги комунальні служби. Для боротьби з вимушеною ковзанкою й «білими мухами» катастрофічно не вистачає й технічної солі, хоча в Німеччині соляні шахти працюють на повну потужність удень і вночі.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Приходьте до нас частіше...

Приходьте до нас частіше...

Учора лідерку «Батьківщини» Юлію Тимошенко знову викликали слідчі Генпрокуратури. Обвинувачувана у справі «японських квот» перед допитом заявила пресі, що «психологічно готова до всіх дій влади», тим більше якщо її «намагаються посадити за виплату пенсій». Пані Тимошенко вважає, що якщо говорити про корупцію, то саме «Президент Янукович сформував сьогодні у державі повну систему корупції і покриття корупції». А це — і скасований днями пакет антикорупційних законів, напрацьований попередньою владою, і ймовірність призначення головою НБУ Сергія Арбузова, який є бізнес–партнером сина Президента, тощо. «І на тлі цього смішно виглядає, що мені хочуть дати від 5 до 10 років за те, що я в кризу платила людям пенсії», — обурюється леді Ю.

«Увага, ми вас обдираємо!»

«Увага, ми вас обдираємо!»

Інтерактивних конкурсів на телебаченні й радіо, ігор та вікторин, для участі в яких треба здійснити платний дзвінок у студію або надіслати платне СМС–повідомлення, більше не буде. Принаймні на загальних відкритих теле– та радіоканалах. Такі зміни до закону «Про телебачення і радіомовлення» ухвалила у першому читанні Верховна Рада. В разі ухвалення цього законодавчого акта в цілому, поза законом опиняться не всі конкурси та вікторини, а лише ті, в яких доводиться платити вже за саму участь. Конкурси, в яких є призи, але участь безкоштовна, залишаться. Заборона не поширюється також на трансляції розіграшів лотерей, творчих конкурсів та спортивних змагань. Дозволеними залишаться й конкурси та ігри в рамках реклами певного товару, послуги чи торгової марки. Умова лише одна — участь має бути безкоштовна.

Всі статті рубрики