«Я леді, хай не Гага, — з ефіру «прогага»

«Я леді, хай не Гага, — з ефіру «прогага»

На українському телебаченні знову трапився прикрий інцидент, пов’язаний із сатирою на політиків. Програма «Велика різниця» на каналі ICTV позавчора ввечері вийшла без пародії на Юлію Тимошенко. Монтажери вирізали епізод із гумористичною піснею опозиціонерки, залишивши жарти над новим мером Москви Сергієм Собяніним, президентами Білорусії Олександром Лукашенком та Росії — Дмитром Медведєвим. Можливо, помилка, була б непоміченою, але того ж дня на російському «Першому каналі» вийшла та сама програма із тією самою веселою пісенькою, але — повний варіант, зі згадкою про лідерку БЮТ.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ідучи — іди!

Ідучи — іди!

Недавно призначений на посаду голова Федерації роботодавців Дмитро Фірташ заявив: його колеги готові розділити відповідальність з урядом за здійснення реформ. Обов’язок не словом, а ділом відповідати за долю країни пан Фірташ дав учора на зустрічі із Прем’єр–міністром Миколою Азаровим. «Ми розуміємо, що ноша реформ дуже тяжка, але водночас чудово розуміємо, що не можна допустити банкрутства країни», — по–державницьки мовив бізнесмен. Сторони домовились моніторити податкову реформу і вносити поправки до Податкового кодексу. Микола Азаров доручив включити представників сторони роботодавців у всі робочі групи, координаційні ради, які займаються і будуть займатися підготовкою та впровадженням реформ.

Спочатку — стільці, потім — гроші

Спочатку — стільці, потім — гроші

Представники партії «Наша Україна» в парламенті залучили для боротьби з депутатами–сумісниками нову сторону — Генеральну прокуратуру. Нардепи направили запит Генпрокурору Віктору Пшонці й звертають його увагу на те, що десяток їхніх колег майже півроку суміщають депутатську діяльність з іншою роботою. «Нашоукраїнці» вимагають вжити заходів для відновлення законності та стягти з сумісників нараховані парламентською бухгалтерією заробітки.

Всі статті рубрики