Хабар за хабар

Хабар за хабар

Хтось із політиків назвав правоохоронні органи «організованим злочинним угрупованням». Звичайно, глобальні узагальнення шкідливі за будь–яких умов, і не варто розчісувати одним гребінцем усіх правоохоронців. Але час від часу виникають ситуації, коли той вислів пригадується. У цьому матеріалі автор не називатиме всіх прізвищ з блокноту — вони добре відомі всім зацікавленим. До того ж, свого слова ще не сказав суд. Але про тенденцію не можна не говорити. Бо все частіше виникають ситуації, коли людина стає беззахисною і безправною перед «правопохоронцями».

Ніж від сина

Ніж від сина

Страшна сімейна трагедія сталася у Харкові на вулиці Луї Пастера. 32–річний чоловік усю ніч пиячив з другом, а під ранок постукав у двері матері. Літня жінка спробувала присоромити його за ганебну поведінку, але той відреагував на мораль у нелюдський спосіб: схопив ножа і почав люто наносити неньці смертельні удари. Крик бабусі розбудив її 15–річну онучку, що спала у сусідній кімнаті. Дівчина спробувала зарадити лиху, проте й сама потрапила під гарячу руку розлюченого дядька. Обидві жертви нападника померли на місці.

Удар у спину

Удар у спину

«Серед ночі в Драбівську райлікарню подзвонила стривожена жінка й повідомила, що в одному з темних провулків на узбіччі дороги вона побачила непритомного закривавленого чоловіка», — розповіли «УМ» у прес–службі обласної міліції. Медики «швидкої допомоги» справді знайшли там постраждалого — 53–річного місцевого жителя — й доставили його до лікарні з численними забоями тіла та голови, зі струсом мозку та переламаним носом.

Всі статті рубрики