Із мітлою проти негоди

Із мітлою проти негоди

Минулорічну зиму кияни запам’ятають надовго. Таку кількість неприбраного снігу, переламаних рук і ніг, травмованих мешканців через бурульки та повну бездіяльність комунальних служб забути важко. Експерти таку ситуацію пояснюють так: «молода команда» Черновецького на прибиранні доріг просто зекономила.
Минув рік. Змінилася влада, і знову прийшла негода зі снігом та морозом. Як зимуватиме столиця цьогоріч, коли «віжки» опинилися в руках ставленика «регіоналів» Попова, і чи стане менше переломів і криги, намагався з’ясувати кореспондент «УМ».

Президенте, закопайте яму

Президенте, закопайте яму

Подібна історія для Києва, на жаль, типова — класичний приклад «добросовісної» роботи комунальних служб. Але мешканцям Нивок від того не легше. «Ранiше «тепловики» після ремонту труби засипали, — скаржиться мешканка будинку на вулиці Толбухіна, 9, пенсіонерка Валентина Василівна Хоменко, — А це взагалі лишили все відкритим. Ось уже й сніг випав, а воно парує і смердить — у двір вийти неможливо, нікому з комунальників до того діла немає. Ситуація із року в рік тільки погіршується. Минулого року через їхні ремонти узимку довго без опалення сиділи».

Всі статті рубрики