Свято з індичкою на столі

Свято з індичкою на столі

Учора американці відзначили День подяки — одне з найулюбленіших сімейних свят у США та Канаді, яке за цим показником конкурує з Різдвом. За традицією, вся родина цього вечора збирається за столом, на якому обов’язково має бути запечена індичка.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Карнавал» по–студентськи

«Карнавал» по–студентськи

У Європі знову протестує студентство. Позавчора надвечір у Римі спалахнули жорстокі сутички між поліцією та молоддю, яка виступає проти урядової політики в галузі освіти, передусім скорочення видатків на освіту та стипендій. Приблизно дві тисячі студентів оточили Палаццо Мадама, де міститься Сенат Італії, закидавши будинок яйцями і димовими шашками. Правоохоронці були змушені втрутитися після того, як частина студентів пішла на штурм Сенату і через вхідні двері вдерлася на перший поверх. Застосувавши силу, поліцейські витіснили протестантів із будівлі. Перед цим учасникам акції не вдалася спроба взяти штурмом приміщення Нижньої палати італійського парламенту.

Троє в човні й ніякого собаки

Троє в човні й ніякого собаки

Новозеландський риболовецький траулер «Сан Нікунау» знайшов у Тихому океані трьох підлітків, які зникли більше 50 днів тому і вже офіційно були визнані загиблими. Ще 5 жовтня троє хлопців віком 14—15 років на невеликому алюмінієвому човні випливли з крихітного атолу Атафу, розташованого на новозеландських островах Токелау, до сусіднього острівця. Але до місця призначення човен не дістався. Назад юні мандрівники також не повернулися. Тривалі пошуки, в яких було задіяно кораблі новозеландської берегової охорони й навіть літаки ВПС Нової Зеландії, виявилися безрезультатними. Підлітків офіційно визнали загиблими. Сім’ї вже встигли їх оплакати та відправити заупокійні служби.

Всі статті рубрики