Нещасливі сімки

Нещасливі сімки

Невблаганний вірус розлук, який вражає дедалі більше знаменитих пар, не оминув і подружжя актриси Єви Лонгорії та баскетболіста Тоні Паркера. Днями найтендітніша з «відчайдушних домогосподарок» подала на розлучення. Як розповіла 35–річна актриса своєму другу, телеведучому Маріо Лопесу, піти на такий крок її змусила чоловікова зрада. У мобільному телефоні «благовірного» Єва знайшла сотні СМС від екс–дружини іншого гравця клубу НБА «Сан–Антоніо сперз», за який виступає 28–річний Тоні.

Пам’яті Гаррі Поттера...

Пам’яті Гаррі Поттера...

До могили британського солдата в ізраїльському містечку Рамле не заростає народна стежка. Іще років 15 тому навряд чи хтось звернув би увагу на могильну плиту 19–річного військового з міста Бірмінгем, який загинув 22 липня 1939 року в бою поблизу міста Хеврон. А тепер до неї ходять натовпи туристів, адже на пам’ятнику викарбувано: Гаррі Поттер.

Живцем піднесений

Живцем піднесений

На «посту» найсексуальнішого чоловіка планети — зміна варти. На диво, замість минулорічного Джонні Деппа в рейтингу найсексуальніших представників сильної статі за версією журналу «Піпл» цього року лідирує не який–небудь «сутінковий вампір» Роберт Паттінсон, а зірка фільму про війну в Іраку «Живцем похований», канадець Райан Рейнольдс.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Лежать два аватари в саркофагах:

— Дмитре Анатолійовичу, тобі ще не набридло тілами мінятися?

— Та нічого, Володимире Володимировичу, один раз на вісім років можна.

Всі статті рубрики