Нещасливі сімки

20.11.2010
Нещасливі сімки

Невблаганний вірус розлук, який вражає дедалі більше знаменитих пар, не оминув і подружжя актриси Єви Лонгорії та баскетболіста Тоні Паркера. Днями найтендітніша з «відчайдушних домогосподарок» подала на розлучення. Як розповіла 35–річна актриса своєму другу, телеведучому Маріо Лопесу, піти на такий крок її змусила чоловікова зрада. У мобільному телефоні «благовірного» Єва знайшла сотні СМС від екс–дружини іншого гравця клубу НБА «Сан–Антоніо сперз», за який виступає 28–річний Тоні.

Імені суперниці Лонгорія не назвала, але допитливі журналісти й самі все розвідали: йдеться про колишню жінку Брента Баррі, Ерін. Але, як з’ясувалося, Паркер стрибав у гречку не лише з нею. Зокрема, у нього був зв’язок із якоюсь кралею, яку баскетболіст підчепив у соціальній мережі «Фейсбук». А зовні Тоні з Євою здавалися просто ідеальним подружжям...

«Із великим жалем після семи років разом ми з Тоні вирішили розлучитися. Ми любимо одне одного і молимося про щастя одне одного», — написала Лонгорія у своєму «Твіттері». Сердешна так засмутилася, що відмовилася від участі у всіх заходах, запланованих на найближчі дні. Воно й не дивно, адже раніше вони з чоловіком усюди з’являлися разом... До речі, адвокатом Єви буде той самий юрист, який захищав Сандру Баллок під час її розлучення.

Американка Лонгорія і француз Паркер одружилися на «щасливу дату» — 7 липня 2007 року (07.07.07). Весілля було розкішним — закохані обмінялися клятвами вірності в паризькій церкві ХІІ століття, де свого часу вінчалися французькі королі. Це вже вдруге одній із найжаданіших жінок світу не щастить у подружньому житті — у 2002–му Єва вийшла заміж за актора Тайлера Крістофера, але їхній шлюб не тривав і двох років.