Живцем піднесений

20.11.2010
Живцем піднесений

На «посту» найсексуальнішого чоловіка планети — зміна варти. На диво, замість минулорічного Джонні Деппа в рейтингу найсексуальніших представників сильної статі за версією журналу «Піпл» цього року лідирує не який–небудь «сутінковий вампір» Роберт Паттінсон, а зірка фільму про війну в Іраку «Живцем похований», канадець Райан Рейнольдс.

34–річний чоловік акторки до нового «титулу» поставився іронічно. «Підозрюю, що це звання дасть моїй сім’ї привід «підколювати» мене до кінця життя, — каже Рейнольдс. — Так і чую, як Скарлетт кричить: «Гей, найсексуальніший чоловіче світу, винеси сміття!»

Окрім Райана, до першої п’ятірки ввійшли зірка серіалу «Безумці» Джон Хемм, зірка «Сутінкової саги» — але знову не Паттінсон! — Келлан Латс, актор і співак Дрейк та колись бродвейський, а тепер голлівудський красунчик Меттью Моррісон. Також дещо несподівано серед найсексуальніших опинився батько чотирьох дітей, щасливо одружений з однією жінкою ось уже 21 рік рокер Джон Бон Джові, «качок» із серіалу «Справжня кров» Джо Манганьєло, «Шерлок Холмс» Роберт Дауні–молодший, Джессі Уїльямс із «мильної опери» «Анатомія Грей», Джастін Тімберлейк, Він Дізель і Джейк Джилленхол.