НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

У магазин — із пістолетом

У магазин — із пістолетом

До Христинівського райвідділу міліції зателефонувала стривожена продавчиня й просила міліціонерів терміново приїхати в магазин. Перелякана жінка ствер­джувала, що тільки що до приміщення ввірвався невідомий озброєний чоловік і, погрожуючи їй пістолетом, забрав iз каси тисячу гривень та прихопив пакет iз продуктами. І втік. Оперативники райвідділу відразу ж прибули до магазину й узялися за пошуки невідомого з пістолетом.

Від Севастополя — до Владивостока

Від Севастополя — до Владивостока

Під час спільного засідання колегій двох силових відомств з України та Росії, що відбулися цими вихідними у Криму, очільники МВС — Анатолій Могильов та його «північний» колега Рашид Нургалієв ще й поспостерігали за діями бійців зi звільнення заручників. Адже у Севастополі саме на цей час проводилися антитерористичні навчання підрозділів спеціального призначення Внутрішніх військ МВС України.

Цап–царап, ваші документи!

Цап–царап, ваші документи!

Днями автор цих рядків мав незвичайну можливість спілкування з людьми, які відрекомендувалися співробітниками міліції. Сталося це у Києві поблизу вулиці Генерала Наумова. Йдучи на зупинку маршрутного таксі, ще здалеку помітив чотирьох хлопців і дівчину, які, переминаючись iз ноги на ногу, чогось чекали. Проминувши компанію, навздогін почув жіночий голос: «Молодой чєловєк, можна вас на мінутку?». Першою думкою було просто проігнорувати звернення, адже, по–перше, район мені зовсім не знайомий. По–друге, спілкуватися з натовпом молодиків віком 28—30 років, «мажорно» одягнених, бажання не було.

Макогоном по «макітрі»

Макогоном по «макітрі»

Сталося це в місті Сміла. «Проїжджаючи повз один iз районів міста, тамтешні оперативники побачили трьох місцевих жителів, які йшли їм назустріч. Люди були явно чимось стурбовані та вели себе досить неадекватно. Правоохоронці зупинилися для перевірки, і тут їх чекав сюрприз», — повідомили «УМ» у прес–службі обласної міліції.

Всі статті рубрики