Політ на той світ

Політ на той світ

Мертву дівчину знайшли поруч iз дев’ятиповерховим будинком по вулиці Тараса Шевченка. Як з’ясували правоохоронці, десятикласниця однієї з тамтешніх шкіл захоплювалася молодіжною субкультурою готів, представники якої кутаються у все чорне, фарбують у чорний колір волосся та нігті.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

ЧФ «лякає» цифрами

ЧФ «лякає» цифрами

У Росії знов говорять про поповнення Чорноморського флоту новими кораблями. Цього разу агентство «Інтерфакс» із посиланням на свої джерела в головному штабі ВМФ РФ повідомило, що до 2020 року на ЧФ має з’явитися 18 нових кораблів та підводних човнів. За інформацією джерела, це закладено в російській державній програмі озброєння на 2011—2020 роки. Йдеться, зокрема, про шість нових фрегатів проекту 22350, шість дизельних підводних човнів класу «Лада» та два великих десантних кораблі проекту 11711. Нагадаємо, минулого тижня міністр оборони РФ Анатолій Сердюков після зустрічі з українським колегою Михайлом Єжелем заявив: «Найближчим часом ми плануємо підписати угоду про заміну техніки та озброєння Чорноморського флоту».

Ти туди не ходи. Сюди ходи

Ти туди не ходи. Сюди ходи

Які інтернет–ресурси можна відвідувати особам віком до 18 років, взялася визначити Національна експертна комісія з питань захисту суспільної моралі. Її фахівці вже почали формувати список так званих «білих сайтів», куди наразі увійшло з півсотні інтернет–ресурсів — безпечних і найбільш цікавих для дітей. При цьо­му фахівці Нацкомісії з моралі опрацювали понад 200 сайтів — спеціалізованих порталів дитячої літератури, електронних бібліотек, освітньо–інформаційних ресурсів, сайтів музеїв і картинних галерей. Із їх переліком можна ознайомитися на інтернет–порталі Нацкомісії з питань моралі. Нині робота над каталогом триває. Тепер фахівці мають проаналізувати та включити до списку навчально–розважальні та розважальні портали.

Усіх пристібнути!

Усіх пристібнути!

Автобуси міжміського та міжнародного сполучення мають бути обладнані обмежувачем швидкості, а пасажирські сидіння в них — пасками безпеки. Про це міністр транспорту та зв’язку Костянтин Єфименко заявив на позачерговій колегії Мінтрансзв’язку з підвищення  безпеки на транспорті. Водночас він наголосив на необхідності посилити увагу до технічного стану автотранспорту.

Виборча варта

Виборча варта

За п’ять днів до народного волевиявлення у кримській міліції підбили попередні підсумки своєї роботи і визначилися з подальшою відомчою тактикою. Із початку передвиборчої кампанії правоохоронці зареєстрували 121 факт подачі заяв та повідомлень про порушення. Із них, зокрема, сімнадцять — втрата свідоцтв реєстрації територіальних виборчих комісій, печаток, підробка документів, печаток, 23 хуліганські дії, три заподіяння тілесних ушкоджень тощо.

«Усі ми колядували...»

«Усі ми колядували...»

Ще минулого тижня колегія суддів Оболонського райсуду столиці почала оголошення обвинувального висновку у кримінальній справі, порушеній за фактом хабарництва проти відомого «колядника» — колишнього голови Львівського апеляційного адміністративного суду Ігоря Зварича. До цієї стадії судового процесу суд перейшов після розгляду низки клопотань iз боку підсудного.

Епідемію чекайте в листопаді

Епідемію чекайте в листопаді

Кількість хворих на грип та ГРВІ щодня зростає. Утім, усе в нормі сезонного зростання захворюваності, кажуть медики. Всього за минулий тиждень у десяти контрольних мiстах Центру грипу — Вiнницi, Днiпропетровську, Донецьку, Запорiжжi, Києвi, Львовi, Одесi, Сiмферополi, Харковi та Чернiговi — зареєстровано 51 262 хворих. Близько 88 відсотків серед госпiталiзованих — дiти, повiдомили «УМ» у Мiнiстерствi охорони здоров’я.

Нові піратські горизонти

Нові піратські горизонти

Сомалійські пірати втекли з німецького корабля «Белуга форчун». Нагадаємо, це судно, в екіпажі якого троє українців, морські розбійники захопили минулої неділі за 1200 миль від кенійського порту Момбаса. Однак екіпаж закрився в недоступному приміщенні–«цитаделі», пірати не змогли взяти заручників, відтак наспіли німецькі військові, й загарбникам довелося втікати.

Всі статті рубрики