НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хто тут «обраний»?

Хто тут «обраний»?

Рада католицьких єпископів середземноморського регіону, яка проводила двотижневу конференцію у Ватикані, ухвалила резолюцію, якою засуджує «окупаційну політику Ізраїлю». Як повідомляє ізраїльський інформаційний портал Ynet, у тексті резолюції міститься, зокрема, заклик до Ради Безпеки ООН застосувати політичні та економічні санкції проти Ізраїлю в разі його відмови «звільнити окуповані території».

Та сиди, синку, — сам бачу, що ти не москаль

Та сиди, синку, — сам бачу, що ти не москаль

Цими днями мало не всі європейські ЗМІ звернули свої погляди в бік Словенії. Як про велику сенсацію преса повідомляє про те, що на місцевих виборах минулої неділі мешканці найбільшого міста на Адріатичному узбереж­жі цієї країни — Пірана — обрали мером 54–річного лікаря Пітера Боссмана. «Топ–новиною» в даному випадку є те, що новий міський голова Пірана — вихідець із Гани, який став першим чорношкірим мером у Східній Європі та всіх слов’янських країнах.

Уже не секретні матеріали

Уже не секретні матеріали

В інтернеті з’явилася чергова порція таємних документів Пентагону та американського уряду, які стосуються інтервенції та окупації Іраку. Скандальні матеріали викладено на сайті Wikileaks, який у липні спричинив сенсацію, розмістивши у всесвітній мережі 80 тисяч секретних матеріалів про війну в Афганістані. «Іракський» пакет іще більший — 400 тисяч документів.

Всі статті рубрики