НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Європа стає ближчою

Європа стає ближчою

У першому півріччі наступного року головування в Європейському Союзі перейде до Угорщини, а в другому — до Польщі. Оскільки ці країни є вихідцями з колишнього соціалістичного табору і краще за держави Західної Європи розуміються на проблемах східноєвропейських країн — не членів ЄС, наступний рік проголошено роком «Східного партнерства». Як повідомив на прес–конференції по завершенні спільного засідання міністрів оборони та закордонних справ Великої Британії і Польщі в Лондоні очільник польського МЗС Радослав Сікорський, наступного року Угорщина організує саміт «Східного партнерства» на рівні глав держав та урядів, а Польща — на рівні міністрів.

Холера з тим землетрусом!

Холера з тим землетрусом!

У північній та центральній частинах Гаїті спалахнула епідемія холери. За кілька останніх днів хвороба забрала життя близько 140 осіб, інфікованих станом на вчора налічувалося вже більше 1500 осіб. Як повідомив агенції «Франс пресс» голова медичної асоціації Гаїті Клод Сурена, те, що йдеться саме про холеру, підтверджено лабораторними дослідженнями. Водночас у представництвах Організації Об’єднаних Націй та Всесвітньої організації охорони здоров’я на Гаїті від категоричних висновків наразі утримуються, зазначаючи, що напевне стверджувати, чи став причиною хвороби саме холерний вібріон, поки що рано.

Вони заздрять французам

Вони заздрять французам

У Франції ситуація без змін — по всій країні тривають акції протесту проти пенсійної реформи уряду Саркозі. Передбачаючи, що не сьогодні — завтра пропозицію президента підвищити пенсійний вік із 60 до 62 років підтримає Сенат, профспілки попередили: так просто вони не здадуться. І запланували нові загальнонаціональні страйки на 28 жовтня та 6 листопада.

Всі статті рубрики