Акція громадянської покори

Акція громадянської покори

Цього року Марш УПА мав бути особливим. А пройшов як завжди. Автор, щирий і багаторічний шанувальник цього дійства, спочатку як учасник, а далі як журналіст, наївно побоювався провокацій українофобів і міліцейських розправ. Усе це ми проходили в попередні роки. Водночас була надія, що зібрання перед пам’ятником Шевченку буде наелектризоване, вогонь в очах, гнів і рішучість боротися...

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Щит для чесних виборів

Щит для чесних виборів

Голова політради «Нашої України» Валентин Наливайченко, перебуваючи в Рівному, оголосив, що його партія розпочинає кампанію захисту чесних виборів. «Виборчі комісії на всіх рівнях сформовано переважно з представників влади. Це не є демократично і несе пряму загрозу фальсифікації результатів голосування, — переконаний Наливайченко. — Партія регіонів штучно закріпила за собою перші номери в більшості бюлетенів, сподіваючись у такий спосіб отримати підтримку громадян».

Повноваження ростуть, рейтинг — падає

Повноваження ростуть, рейтинг — падає

Рейтинг абсолютної довіри до чинного Президента знизився удвічі, якщо порівнювати з початком його каденції. Якщо в квітні главу держави повністю підтримувало 40,9% громадян, то в жовтні — лише 20,8%. Окремі дії Віктора Януковича підтримують 39,3% (у квітні було 25,4%). Про це свідчать результати опитування Центру імені Разумкова, проведеного з 30 вересня по 5 жовтня.

Всі статті рубрики