Автостопом із Дубліна до Києва

Автостопом із Дубліна до Києва

Третій тур відбору до континентальної першості, яку вже, без сумнівів, прийматимуть на паритетних засадах Україна та Польща, подарував кілька сенсаційних результатів. Словаки, котрі на недавньому «мундіалі» поклали на лопатки чинних на той момент чемпіонів світу — італійців, повернулися стриженими з Вірменії, а інші учасники південноамериканського форуму, серби, на рідній землі примудрилися програти естонцям. Водночас трійця призерів ЧС–2010 підтвердила реноме грандів світового футболу й без особливого клопоту поповнила свій актив перемогами.

І «сотник» Шева на коні

І «сотник» Шева на коні

Найпомітнішою подією того вечора був не стільки сам контрольний поєдинок нашої збірної України, як ювілей знаної та шанованої людини. Андрій Шевченко проводив свій сотий матч у футболці національної команди, тож легенду нашого футболу вітали і представники ФФУ, і суперники, і глядачі. На одній із трибун стадіону імені Лобановського вивісили величезний банер із написом «Шева — про100 кращий».

Колектив фізкультури на льоду все ще перемагає

Колектив фізкультури на льоду все ще перемагає

«Зараз «Сокіл» перетворюється з хокейної команди на клуб із занять фізичною культурою», — сумно констатував позавчора головний тренер киян Олександр Сеуканд. Його підопічні в інтригуючому двобої здолали у Броварах одного з лідерів білоруської екстраліги, жлобінський «Металург», але наставника й хокеїстів «Сокола» це не надто потішило. Адже тривалі проблеми з фінансуванням клубу так і не знаходять розв’язання, та й загалом ситуація у ставленні держави й бізнесу до хокею в Україні не змінюється на краще.

Колотнеча за спинами

Колотнеча за спинами

«Приголомшливий день видався! Вранці — кваліфікація й виграний «поул», уже після полудня — перемога в гонці. Фантастика! У цьому «винна» моя команда, яка бездоганно виконала свою роботу», — так тішився після фінішу в Судзуці Себастьян Феттель із «Ред булла».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Пробіглися по тюльпанах

Пробіглися по тюльпанах

Кажуть, що помста — це страва, яку подають холодною. У 2006 році українська «молодіжка» вперше у своїй історії пробилася до фіналу чемпіонату Європи. У вирішальному матчі наші хлопці поступилися голландцям із рахунком 0:3, але і той результат усі назвали неабияким успіхом. Минулої суботи наша футбольна молодь у деякому розумінні відплатила «Ораньє», як називають «помаранчевих», за той розгром, принизивши однолітків грізної футбольної країни на їхньому ж переповненому стадіоні. І робила вагому заявку на вихід до фінальної частини молодіжного Євро–2011, що пройде в Данії.

Всі статті рубрики