«Дах» для шахраїв

«Дах» для шахраїв

У гучній справі про афери з продажем віртуальних квартир у Черкасах, коли шахраї видурили в людей майже мільйон доларів, мільйон гривень і 20 тисяч євро, про що «УМ» повідомляла, є продовження. У тенета правоохоронців потрапила крупна «рибка». Як повідомив начальник обласної міліції Валерій Дерновий, затримано керівника одного з відділів прокуратури області. Жінку обґрунтовано підозрюють у використанні службового становища і причетності до скоєння цих злочинів.

«Бульдога» не купите?

«Бульдога» не купите?

«Чорного археолога» затримали оперативники місцевого УБОЗу. Чолов’яга викопував раритетну зброю на території Тальнівського району саме в тих місцях, де проходили бойові дії в роки Великої Вітчизняної війни, а потім реставрував знахідки й продавав.

Палаци для «Робін Гуда»

Палаци для «Робін Гуда»

Ще наприкінці 90–х років минулого століття мешканець одного з сіл сусідньої Дніпропетровської області не був таким перебірливим й обкрадав будь–яке житло. Однак невдовзі зрозумів, що залазити до скромних помешкань земляків — то шкірка, яка не варта вичинки: ризики великі, а виносиш звідти якісь копійки... Тож почав «бомбити» винятково просторі будинки різношерстої «еліти» ледь не по всій Україні. Там розживався готівкою (в одному з гаманців знайшов одразу 5 тисяч доларів) і коштовностями, яких вистачало на місяці. Скільки саме подібних «хатинок» обібрав? Каже, що спеціального рахунку не вів, але загалом виходить близько сотні! Тільки в одній Полтаві — близько десятка...

Всі статті рубрики