ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Хто зупинить «Локомотив»

Хто зупинить «Локомотив»

Із приходом перших осінніх холодів 13 українських міст включилися у волейбольний чемпіонат країни в чоловічій та жіночій суперлігах. Свій зал і свою команду нині мають навіть Лубни (у жінок), а от столиця лишається на загумінках цього популярного виду спорту.

Кожному городу — нрав і видовище

Кожному городу — нрав і видовище

Здається, нарешті мають закінчитися спекуляції стосовно можливості перенесення Євро–2012 з українських міст до Польщі чи більше того — позбавлення нашої держави права приймати турнір. Позавчора надвечір виконком УЄФА на своєму засіданні в Мінську затвердив розклад фінальної частини чемпіонату. Ми навіть отримали незначну перевагу над поляками, адже 15 матчів відбудуться в Польщі, а 16 — в Україні.

«На Карякіна ніхто образ не тримає»

«На Карякіна ніхто образ не тримає»

Перемога українських гросмейстерів–чоловіків на Шаховій олімпіаді в Ханти–Мансійську стала другим таким успіхом в історії українських шахів. Про перипетії всесвітнього турніру й вагу сибірського «золота» для розвитку шахів в Україні «УМ» розпитала капітана збірної Володимира Тукмакова. 64–річний гросмейстер з Одеси, заслужений тренер ФІДЕ налаштовував команду на боротьбу й сам визначав склад.

Всі статті рубрики