Нирки — на експорт

Нирки — на експорт

Ледь улігся скандал довкола Національного інституту хірургії та трансплантології імені Шалімова щодо діяльності чорних трансплантологів, як міліція Прикарпаття встановила факт продажу двома мешканцями Надвірнянського району своїх нирок за кордон. За 10 тисяч американських доларів чоловіки погодилися поїхати в Азербайджан, де їх прооперували. Як відомо, в цій закавказькій країні діють три дер­жавні та кілька приватних клінік, що мають необхідне обладнання і ліцензії для пересадки внутрішніх органів.

Небезпечні нічні електрички

Небезпечні нічні електрички

Співробітники транспортної міліції на Південно–Західній залізниці лише впродовж останнього тижня затримали дві групи «гопників», що нахабно грабували пасажирів у нічних електропотягах. Як повідомила «УМ» речник транспортної міліції на ПЗЗ Олена Цимбалюк, у першому випадку жертвою став 21–річний хлопець, який їхав додому електричкою сполученням «Північна—Ніжин» близько опівночі. Коли він вийшов до тамбура в районі столичної станції «Дарниця», до нього підійшли молодики, які одразу спровокували бійку. Невідомі добряче побили хлопця, після чого забрали в нього півтори тисячі гривень, «мобільний» та куртку.

Невдалі «гастролі»

Невдалі «гастролі»

Одного дня повідомлення про квартирні крадіжки в міліцію Черкас «сипалися», наче з рукавички. Тільки в одному Придніпровському районі міста пограбували дев’ять квартир. Люди повідомляли, що з їхніх помешкань вкрадено ноутбуки, гроші, золото, коштовності, фотоапарати. Міліція також зафіксувала три невдалі спроби невідомих проникнути в квартири.

Генацвале з відмичками

Генацвале з відмичками

Крадіжка сімейних заощаджень та коштовностей iз помешкання одного із заступників начальника прикарпатської міліції викликала жвавий резонанс серед мешканців міста. Спершу подейкували, що з домашнього сейфа полковника злодії поцупили дуже велику суму грошей із шістьма нулями, потім її «зменшили» до 20 тисяч доларів. Що там насправді лежало, одним господарям та крадіям відомо, проте зловмисникам після цього зухвалого вчинку було непереливки.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики