ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Атака клонів

Атака клонів

Віднедавна «закоренілого» бронзового призера першості України люблять порівнювати із чемпіоном — донецьким «Шахтарем». Звісно, в «Металіста» менше досягнень, і фінансові можливості клубу не дотягують до рівня «гірників». Річ в іншому: останні придбання Мирона Маркевича в ігровому плані перетворили «Метал» на полі практично на копію «Шахти». Після приїзду до Харкова бразильців Шав’єра, Фініньйо й Тайсона ці гравці стали формувати півзахисну ланку «Металіста», і в «Шахтарі» їхні співвітчизники вже давненько господарюють у центрі тактичної побудови. Так вийшло, що в центральному матчі 11–го туру в Харкові, де «Металіст» приймав «Шахтар», зі стартових хвилин на поле вийшло одразу семеро уродженців Бразилії, а ще двоє «чарівників м’яча» увійшли в гру після перерви. Того вечора перемогли донецькі бразильці, хоча амбітні «металісти» мали великі шанси відібрати очки в чемпіонів.

Пристрілка на Європу

Пристрілка на Європу

Минулого уїк–енду вітчизняні «гулівери» почали змагання в національній першості, а вже сьогодні український баскетбол вступає на міжнародну арену. У Дніпропетровську відбудеться історичний матч — уперше після розриву УЛЄБ і ФІБА наприкінці минулого століття наша команда зіграє в найпрестижнішому клубному турнірі Європи. Щоправда, наразі київський «Будівельник», який, нагадаємо, в єврокубках виступатиме в дніпропетровському спорткомплексі «Метеор», перебуває за два кроки від групового етапу. Зараз на нього чекає протистояння з підмосковними «Хімками» у другому кваліфікаційному раунді.

Червоний хет–трик

Червоний хет–трик

Ще свіжі в пам’яті бурчання команд, яким не подобалися останні нововведення босів «Королівських перегонів». Проте очевидно, що саме нова очкова арифметика та технічна «зрівняйлівка» цього року зрежисувала такий захопливий серіал. Його 15–ту серію минулого уїк–енду відзняли в Сінгапурі. Нагадаємо, «зйомки» — тобто перегони — в цій азіатській країні відбуваються вночі: воно й цікавіше, і для європейського телеглядача зручніше.

Між нами, Артемами й Івановими

Між нами, Артемами й Івановими

Уже традиційно українські важкоатлети на міжнародних змаганнях розраховують на успіх переважно у «великих» вагових категоріях. Хоч як шукав здібних «дрібних» хлопців головний тренер тоді ще всієї збірної України, а нині — її жіночої частини Василь Кулак, знайти гідних атлетів у «низькі» категорії не вдалося. Зате завойовані позиції серед «супертяжів» українці тримають, що й підтвердила минулотижнева світова першість в Анталії.

Всі статті рубрики