«НУ», як воно? Усе ОКей!

«НУ», як воно? Усе ОКей!

Створюючи свій громадський рух, Валентин Наливайченко декларував намір оновити країну. Але зрештою йому довелося брати участь і в оновленні партії. Вчора лідера руху «Оновлення країни» було обрано членом політради «Нашої України», а потім і головою ради «НУ». Він замінив на посаді Віру Ульянченко, яка вела вчорашній з’їзд партії.

Форум відбувся у традиційному для «нашоукраїнців» місці — в Палаці культури Київського політехнічного інституту. Зал був прикрашений партійною та національною символікою. А на сцені висіло гасло: «Оновлення для перемоги».

Налякали консьєржку...

Налякали консьєржку...

Медіа–експерт та виконавчий директор Інституту масової інформації Вікторія Сюмар у своєму iнтернет–блозі на «Українській правді» повідомила про те, що працівники СБУ збирають інформацію про неї. «Моя налякана консьєржка... тишком переповідала, як до неї підходили працівники СБУ та розпитували про мешканців моєї квартири. Основні питання: як живуть, коли приходять, хто приходить до квартири тощо», — пише пані Сюмар, яку здивував збір інформації спецслужбами у такий спосіб.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики