Як не знімемо, то арештуємо?

Як не знімемо, то арештуємо?

Лише на цьому тижні відбулися три гучні арешти — мерів Новомосковська, Кам’янця–Подільського та мера Немирова, що був у «бігах» після звільнення під заставу. У кожному випадку свої причини — чи то мер «погорів» на хабарі, чи то попався на розтраті майна. Як не згадати ще й мера Карлівки, що на Полтавщині, соратники якого з УНП наполягали на політичному контексті його затримання в останній день літа? Тож один iз правових експертів на правах анонімності звернув увагу «УМ» на те, що згідно із законодавством, жоден із затриманих мерів, що нині перебуває під слідством, НЕ ЗМОЖЕ висувати свою кандидатуру повторно на місцевих виборах 31 жовтня.

Напився і дзвоню...

Напився і дзвоню...

Любителі пожартувати по телефону (мовляв, таку–то будівлю заміновано) дещо активізувалися. Так, п’яний 27–річний хуліган «замінував» Житомирський залізничний вокзал. Як повідомила «УМ» речник транспортної міліції на Південно–Західній залізниці Олена Цимбалюк, жартівник виявився охоронцем однієї з місцевих фірм, який добряче підігрівся оковитою у кафе, посварився з персоналом та відвідувачами, а потім вирішив подзвонити правоохоронцям.

Каструйте збоченця

Каструйте збоченця

Минулими вихідними у Хортицькому районі Запоріжжя сталася подія, котра шокувала всіх. Як інформував заступник прокурора району Сергій Пономарьов, приблизно об 11–й годині до групи дітлахів, які бавилися на подвір’ї одного з будинків на вулиці Калнишевського, підійшов незнайомець. За якусь мить він повів із собою за гаражі шестирічну дівчинку, де стягнув штани і змусив дитя задовольнити його похіть. Тривало це щонайменше двадцять хвилин, відтак збоченця і його жертву помітили діти, з–поміж яких виродок і вибирав собі «забавку».

Кривавий трикутник любові

Кривавий трикутник любові

В одному з сіл Лисянського району пропав чоловік. Наче крізь землю провалився. На запитання людей, куди ж він подівся, його співмешканка розповідала, що він подався на заробітки. Як з’ясувалося, «заробітки» ті були на тому світі. Бо чоловіка виявили зарізаним.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики