Транзитом по міліціонерах

Транзитом по міліціонерах

Учора близько 9–ї години ранку на автобусному вокзалі Дніпропетровська стріляли. До того ж, у приміщенні опорного пункту міліції. Як повідомили «Україні молодій» у Центрі громадських зв’язків УМВС України у Дніпропетровській області, біди накоїв 38–річний мешканець Кривого Рогу. Зранку він приїхав до обласного центру на маршрутному мікроавтобусі й мав намір їхати далі. Але здався надто підозрілим міліціонерам 5–ї роти патрульної служби Дніпропетровського міського управління міліції Андрієвi Мартиненку та Олександровi Шарію, які запросили криворіжця до опорного пункту міліції, розташованого на автовокзалі.

Державну — з коренем

Державну — з коренем

На позавчорашньому засіданні постійної комісії з науки й освіти Верховної Ради Криму її депутат, член правління руху «Російська єдність» Олег Слюсаренко (він же ініціатор повернення російської назви місцевому парламенту) запропонував запровадити в єдиній у Сімферополі українській школі–гімназії навчання російською мовою. Щоправда, за згоди на це самих дітей та їхніх батьків. Мовляв, недоцільно поділяти школи за національною ознакою, для вивчення ж державної мови варто організувати окремі класи. Як інформує агентство е–Крим, iз цим погодилися й інші члени комісії. Присутня на засіданні віднедавна виконувач обов’язкiв міністра освіти і науки Криму, висуванка місцевого «регіонального» спікера Віталіна Дзоз, розвиваючи ідею Слюсаренка, додала, що буцімто якість освіти в українській школі–гімназії бажає бути кращою. «Приміщення хороше, проте знання — питання для обговорення», — зауважила пані Дзоз.

Вентиль під арештом

Вентиль під арештом

Учора Окружний адмінсуд міста Києва розпочав слухання позову профспілкових організацій України, невдоволених 50–відсотковим підвищенням вартості природного газу для населення та комунальних підприємств. Перед початком засідання профспілкове керівництво провело прес–конференцію для журналістів та запевнило, що не сумнівається у своїй перемозі.

Діти у відрах

Діти у відрах

Мешканці Нікополя, що на Дніпропетровщині, приголомшені моторошною історією: 37–річна жінка за останні 16 років убила чотирьох своїх новонароджених дітей. Вражаюче, але ні сусіди, ні навіть мати, яка жила в одній квартирі з дітовбивцею, не підозрювали, що жінка чотири рази була вагітною!

Не по честі, то по закону

Не по честі, то по закону

Лише впродовж минулого року українські Збройні сили, фактично не беручи активної участі у бойових діях, втратили 79 військовослужбовців. 17 iз них скоїли самогубство. Крім того, майже на третину зросла кількість жертв «дідівщини», і це лише ті факти «нестатутних відносин», що набули широкого розголосу. Про все це на брифінгу в Києві розповів журналістам начальник військової прокуратури Центрального регіону України Микола Голомша, оцінюючи результати роботи свого відомства за попередній період.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ув’язнення без вироку

Ув’язнення без вироку

На голову Путивльського районного суду напали у його власному домі. Близько пів на дев’яту вечора чоловік повернувся з роботи і зайшов до літньої кухні, аж раптом на нього накинулися двоє чоловіків у масках та рукавичках, які заздалегідь пробралися до приміщення й зробили засідку. 58річного господаря оглушили ударом по голові, після чого почали знущатися, вимагаючи грошей. Попри опір, суддю зв’язали й укинули до підвалу, вхід до якого забили цвяхами.

Зашморг із Києва

Зашморг із Києва

Страшну знахідку виявили 14 вересня — головного інспектора Львівської митниці знайшли повішеним на дереві на території колишньої військової частини, розташованої по вулиці Княгині Ольги. Як розповіли у центрі громадських зв’язків Головного управління МВС у Львівській області, про зникнення 41річного жителя Львова повідомила ще минулої суботи його сестра. За її словами, чоловік вийшов iз дому й безслідно зник.

Всі статті рубрики