Народитися з президентом

Народитися з президентом

Культ особи «бацьки» Лукашенка в Білорусі отримав новий прояв. Мешканець Гомеля Володимир Непомнящий звернувся до місцевого загсу з проханням змінити дату його народження з 1 вересня на 31 серпня — як у президента республіки. І річ не лише в тому, що цифри «31.08» стоять у графі «дата народження» в паспорті Олександра Лукашенка. А в тому, що президент РБ... також пересунув на один день дату своєї появи на світ.

Секс–голод Брітні

Секс–голод Брітні

Брітні Спірз ніби вже давно вилізла з прірви сімейних проблем, алкоголю й аморальності, повернула собі статус поп–принцеси, але колишні «перекоси» час від часу даються взнаки. Як повідомляє сайт TMZ.com, днями на Брітні подав до суду її колишній охоронець Фернандо Флорес. Причому в штаті співачки він працював зовсім недавно — із лютого по липень цього року.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

— Кажуть, у твого сина абсолютний слух.

— Так, він може по звуках клавіш мобільника, домофона і банкомата визначати будь–яку комбінацію цифр.

Саша осяде у США

Саша осяде у США

Бути дружиною мільярдера — дуже приємно, але все–таки ця місія пов’язана і з певними обов’язками. «Міс Україна–2001» Олександра Ніколаєнко у 2008–му побралася з американським багатієм Філом Раффіном, цього року народила від нього сина Річарда, а позавчора оголосила, що більше не зможе опікуватися організацією конкурсу «Міс Україна–Всесвіт».

Всі статті рубрики