Секс–голод Брітні

11.09.2010
Секс–голод Брітні

Брітні Спірз ніби вже давно вилізла з прірви сімейних проблем, алкоголю й аморальності, повернула собі статус поп–принцеси, але колишні «перекоси» час від часу даються взнаки. Як повідомляє сайт TMZ.com, днями на Брітні подав до суду її колишній охоронець Фернандо Флорес. Причому в штаті співачки він працював зовсім недавно — із лютого по липень цього року.

Флорес обвинувачує Спірз у... сексуальних домаганнях. Як наголошується в позові, надісланому до суду Лос–Анджелеса, американська зірка неодноразово намагалася схилити охоронця до інтимного зв’язку у себе вдома, зокрема, постаючи перед ним голою або вступаючи у статеві контакти з третіми особами в його присутності.

«До купи» Флорес звинуватив колишню хазяйку в знущанні над власними дітьми. Так, Фернандо стверджує, ніби Спірз одного разу вдарила молодшого сина Престона ременем, позиченим у охоронця. А ще співачка силоміць нагодувала дітей крабовим м’ясом, на яке в них алергія. У малих почалася блювота, але Бріт відмовилася викликати лікарів.

У яку суму оцінив завдану собі моральну шкоду Фернандо Флорес, не повідомляється.