Саша осяде у США

11.09.2010
Саша осяде у США

Бути дружиною мільярдера — дуже приємно, але все–таки ця місія пов’язана і з певними обов’язками. «Міс Україна–2001» Олександра Ніколаєнко у 2008–му побралася з американським багатієм Філом Раффіном, цього року народила від нього сина Річарда, а позавчора оголосила, що більше не зможе опікуватися організацією конкурсу «Міс Україна–Всесвіт».

29–річна красуня залишається власницею ліцензії на проведення конкурсу, однак надалі не матиме відношення до його організації. Про це Саша заявила на прес–конференції в Києві. «Місками для Всесвіту» в Україні тепер перейматиметься директор конкурсу Ганна Філімонова, а пані Ніколаєнко–Раффін зосередить увагу на 75–річному чоловікові, що має більш ніж двомільярдний капітал, та своєму первістку. «Я живу у США, і мій час повністю присвячено сину», — цитує Сашу агенція УНІАН.

Водночас власниця конкурсу ствердно відповіла на запитання журналістів, чи зможе вона втручатися в питання, пов’язані з проведенням «Міс Україна–Всесвіт». Та й зараз Ніколаєнко переймається влаштуванням Ганни Пославської, яка стала третьою віце–міс конкурсу «Міс Всесвіт–2010» у Лас–Вегасі. «Є конкретні пропозиції щодо Ганни, є одне провідне агентство у США, яке хоче укласти контракт із нами. Ми плануємо її поїздку до Нью–Йорка у жовтні для проведення переговорів», — сказала Саша, зазначивши, що Пославська розглядає пропозицію стати «обличчям» одного із всесвітньо відомих брендів годинників.